Dionne Slagter bij Let’s Dance 2018

Tijdens de vierde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook zangeres en YouTube-ster Dionne Slagter op het podium. De populaire vlogster, ook wel bekend als Onne-Di, won afgelopen voorjaar de finale van Tv-programma “It takes Two’’. Bij Let’s Dance, dat dit jaar geheel in het teken staat van de jaren ’80, kruipt zij in de huid van Madonna en zingt ze haar grootste 80’s hits waaronder ‘Holiday’, ‘Get into the Groove’ en ‘Like a Virgin’.

Winnaars Dance, Dance, Dance

Tevens werden nog meer artiesten aangekondigd voor het ruim drie uur durende dansspektakel.

Holly Mae Brood en Soy Kroon, de winnaars van ‘Dance, Dance, Dance’, zullen een videoclip uit de jaren ‘80 nadansen. Omri Tindal, April Darby en Tjindjara zingen de grootse discoknallers die de trip down memory lane compleet moeten maken.

Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ is op 17 en 18 november terug in de Amsterdamse Ziggo Dome. Eerder werd al bekend dat gastheer Humberto Tan naast internationale acts Kool & The Gang, Chaka Khan, ook Fedde Le Grand, Timor Steffens, Brainpower en Edsilia Rombley ontvangt.

Let’s Dance, 17 en 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn hier te verkrijgen. Let’s Dance is een productie van RTL Live Entertainment.

Volg Let's Dance op Instagram