Ga jij ook zo uit je dak als er een heerlijke discoknaller uit de eighties voorbijkomt? En denk je vervolgens: waarom maar één? Ik wil dansen op werkelijk élk nummer uit die tijd! Dan hebben wij nieuws voor je. Goed nieuws. Let’s Dance is all about the eighties. Let’s Dance ádemt de eighties. Denk neon. Denk blacklight. Denk elke grote discoknaller die je kent.
Get down on it: Let’s Dance 2018 is het grootste feest der herkenning ooit.

Na drie succesvolle edities van Let’s Dance opent de grootste discotheek van Nederland op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 weer haar deuren in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze editie richt zich volledig op de jaren tachtig. Op deze ultieme eightiesparty kunnen en mogen de legendarische Kool & the Gang en I’m Every Woman Chaka Khan natuurlijk niet ontbreken en dat doen ze dan ook niet: ze treden live op. Celebration to the max.

Host Humberto Tan, dj Fedde Le Grand en choreograaf Timor Steffens nemen je met hun fijnste remixen en lekkerste dansmoves voor één avond weer helemaal terug naar de tijd van toen. Samen met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en internationale artiesten, zoals Kool & The Gang, Chaka Khan, Edsilia Rombley en Brainpower. Met een passie voor de eighties maken zij deze spectaculaire trip down memorylane he-le-maal compleet.

Let’s Dance 2018, Ziggo Dome Amsterdam. Tonight we are going to celebrate the eighthies.


ALGEMENE INFORMATIE

Op zaterdag 17 november en zondag 18 november 2018

De Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam
Telefoon: 0900 235 36 63
www.ziggodome.nl

Op 17 november gaan de deuren om 19:00 uur open en op 18 november om 15:30.

Op 17 november de show start om 20:30 uur en op 18 november om 17:00.

De duur van de show is ongeveer 3 uur.

Op 17 november is de show ongeveer om 23:30 uur afgelopen en op 18 november om 20:00 uur.

U kunt consumpties halen in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome werkt hiervoor met een muntenbetaalsysteem. Deze munten kunnen gekocht worden in de ontvangsthal van de Ziggo Dome.

De tickets voor de vloer zijn staplaatsen, maar uiteraard kan er op andere plekken ook volop gedanst worden.

Let’s Dance is geschikt voor bezoekers vanaf 16 jaar.

Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Ja, in de Ziggo Dome zijn vier garderobes waar je gratis jouw jas kan ophangen.

Op de begane grond van de Ziggo Dome zijn kluisjes aanwezig. Deze kluisjes zijn te gebruiken tegen een vergoeding van €2,-. De afmetingen van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm.


TICKET INFORMATIE

VIP
€ 125,- *

Dansvloer
€ 69,50 *

Zitplaatsen ring 1
€ 69,50 *

Zitplaatsen ring 2
€ 28,50 *

* Excl. € 3,95 servicekosten

U kunt kaarten bestellen via de officiële website www.letsdance.nl of via www.rtltickets.nl . Het is niet aan te raden kaarten via een andere aanbieder aan te schaffen, omdat er geen enkele garantie gegeven kan worden over de echtheid van deze kaarten en de prijs vaak hoger ligt. Voorkom teleurstellingen en laat je niet verleiden door secundary ticketing. Voor meer informatie hierover zie: www.weetwaarjekoopt.nl.

Het is niet mogelijk om tickets aan de deur te kopen voor Let’s Dance. Tickets kunnen uitsluitend gekocht worden via www.letsdance.nl

Tegenwoordig komt zwarthandel steeds meer voor. Daardoor betalen bezoekers – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop vragen we u de gegevens van uw gehele gezelschap in te vullen. Deze informatie kan tevens gebruikt worden om u te informeren over de show.

Het is niet mogelijk om de dagen of tijden te wijzigen.

Het is niet mogelijk om de dagen of tijden te wijzigen.

Het is niet mogelijk om uw tickets te annuleren.

Ja, er is een VIP-arrangementen verkrijgbaar voor € 125,-


MINDERVALIDEN/SLECHTHORENDEN

Let’s Dance is voor iedereen toegankelijk. Daarom zijn er speciale mindervalidentickets te bestellen via www.letsdance.nl

De mindervalidenkaarten zijn voor de betreffende persoon + begeleider.

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking, klik dan hier.

Op de begane grond zijn er aangepaste toiletruimtes voor bezoekers met een lichamelijk beperking aanwezig. Deze toiletten zijn voorzien van deuren met automatische deuropeners.

Sinds 2015 is er een ringleiding aanwezig in de Ziggo Dome. Zo kan iedereen genieten van het evenement. Vergeet niet bij aankomst het kastje voor het gebruik van de ringleiding op te halen bij de servicebalie.

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking, klik dan hier.


BEREIKBAARHEID

Het wordt aangeraden om achter de Ziggo Dome te parkeren op P2. Hier kunt u goedkoop parkeren en is er meestal ’s avonds plaats.

Tevens is het mogelijk om een verder van de Ziggo Dome te parkeren om vervolgens over te stappen op het openbaar vervoer. Voor meer informatie omtrent parkeren verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Het wordt aangeraden om achter de Ziggo Dome te parkeren op P2. Hier kunt u goedkoop parkeren en is er meestal ’s avonds plaats.

Voor de bereikbaarheid per auto verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Voor de bereikbaarheid per OV verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Voor de bereikbaarheid per fiets verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.


OVERIGE VRAGEN

Helaas is het niet mogelijk om eigen consumpties mee te nemen naar dit event. U kunt consumpties halen op de event locatie.

Wegens teveel aanvragen en de drukke schema’s van de artiesten worden er tijdens deze show geen Meet & Greets gehouden.

Zit uw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met letsdance@rtl.nl